Wednesday, March 25, 2009

TT @ Asam Pedas Power

Inilah kawan-kawan yang dapat jumpa ye...

video

Friday, March 20, 2009

Sale - BMW 3 Series

1) Product Description : BMW 3Series 1994
2) Status of Product : Used
3) Market Price : RM34,000.00
4) Cengalutm Members Price : how many percent can discount
5) Delivery : Self Collect
6) Delivery Charges / Other Charges (RM)
7) Warranty Status: plz spell if any warenty
8 )Exchange / Trade-in Policy: None
9) Source : Mr Kering Punya
10) Car Status : Free acident & got 3 summons , good condition 195hp n top speed 260kmph, got a tyre n spotrim la. hehe
11) Contact Info for : 012-632 4766
12) Reason To Sale : Buat modal nk meniaga





Tuesday, March 10, 2009

Cengalutm Mini Gath

TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN & KEHADIRAN ANDA SEMUA


Antara rakan Cengalutm yang hadir bersama keluarga ialah Halim, Cipus, Arie, Dollah, Arie, Amyanto, Azhani, Lokman, Rick (balik awal-anak meragam) dan Kasfi.

Rentetan Program


7.30pm Solat Maghrib di Masjid MITC, jumpa Arie & tinggu Amyanto

8.30pm Gerak ke Ikan bakar Muara Sg Duyong. Hujan gerimis,

Rick dari KL exit Tol Alor Gajah

Azhani orang pertama tiba ke lokasi.

9.30pm Baru nak mula makan, semua kebulur, tak sempat tunggu ikan, nasi lemak dah habis

11.30pm Bergerak pulang.




Bagi program yang akan datang ialah 'Cengalutm Familyday'. Tarikh dijangkakan selepas Hari Raya Aidiladha dan akan dimakulankan kemudian. Untuk tempat mungkin boleh dicadangkan oleh rakan-rakan.








Friday, February 13, 2009

New Version The Ghost Rider

video

Agak Kalau Masa Kat Cengal Dulu Jumpa Macam Nie, Macam Mana..

Tuesday, February 10, 2009

Teaser "Mini Gathering Cengalutm"

Assalamualaikum wrt, terima kasih atas lawatan teman-teman semua ke Blog Cengalutm / AJ94. Untuk itu setelah beberapa perbincangan dibuat Gathering Cengalutm yang julung kali akan diadakan pada ;-

Tempat : Ikan Bakar Muara Sg Duyong, Telok Mas, Melaka (CLICK FOR MAP)
Fees : RM50 / Keluarga
Tarikh : 7hb Mac 2009
(ANY CHANGES WILL BE UPDATE LATER)
Masa : 8.30 Malam
Tarikh Tutup : Sebelum atau pada 2hb Mac 2009

Cadangan tempat di atas telah mengambil kira dari semua segi. Tujuan '1st Gathering Cengalutm' ini diadakan bagi sesi pengenalan dan pertemuan sesama keluarga dan teman-teman yang telah lama menyepi. Diharapkan semua teman-teman dapat hadir. Sekiranya sambutan kali ini amat baik, pihak kami akan mengadakan 'Grand Cengalutm Gathering' dilokasi yang lebih formal disamping itu akan diadakan perbincangan bagi program tahunan yang akan kita laksanakan.

Bagi rakan-rakan yang tinggal diluar Melaka dan akan bermalam di Melaka bagi menghadiri 1st Cengalutm Gathering, boleh memaklumkan kepada kami untuk pihak kami menguruskan tempahan penginapan rakan-rakan. Makluman awal berhubung dengan bermalam dihotel atau apartment hotel boleh dibuat awal. Ini kerana kebiasaanya di Melaka, tempahan hotel akan penuh semasa cuti sekolah atau cuti am.

Sesiapa yang dapat hadir untuk majlis diatas boleh memberikan nama di dalam ruang 'comment'. Sebagai contoh :

- Cipus (3A/2K/1B) - A = Adult K = Kids B = Baby

Ia bertujuan untuk mengetahui jumlah yang akan hadir untuk majlis tersebut. 'Fees' RM50 akan dikenakan untuk setiap keluarga dan sekiranya terdapat lebihan akan dipulangkan semula atau kekurangan akan di 'collect' kepada semua ketua keluarga. Datang Jangan Tak Datang.Jumpa disana.

Monday, February 9, 2009

TT@Rumah Nirman

Satu Lagi Entry di Rumah Nirman pada 8hb Februari 2009.

video

From Agent Insurans..

Friday, February 6, 2009

Mini TT@MITC (After Solat Jumaat)

Sempat jugak jumpa si Lokman Manakam, Halim & Dolah. Ada pesanan untuk

Datuk Seri Kunip..

video

Sekian.. Wanakam